Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


helpdesk:nl:algemeen:dashboard

Dashboard

Op de Dashboard pagina van UwBoeking.com vindt u een overzicht van uw Account. Hier zijn diverse tabbladen waar u snel informatie kunt vinden over een aantal koppelingen en de statistieken van uw account.

(Afbeelding)

Meldingen

Op het moment dat wij een systeemmelding versturen kunt u deze hier teruglezen. Op het moment dat er een rood 1tje staat betekend dat er nog 1 ongelezen melding staat.

(afbeelding)

Helpdesk

Hier kunt u uw oude tickets vinden en een nieuw ticket aanmaken. Hier kunt u uw vragen, wensen en fouten waar u tegen aan loopt aan ons doorgeven.

(Afbeelding)

Statistieken

Hier zijn de statistieken van uw bedrijf in UwBoeking.com te zien. Dit is te selecteren op accommodatie en per periode.

(afbeelding)

Financieel

Hier kunt u alle facturen zien die UwBoeking.com naar u verstuurd heeft. Deze kunt u hier inzien, de pdf ervan downloaden en de facturen betalen via iDeal. Ook kunt u hier uw online portemonnee beheren.

(afbeelding)

Rentals United

Hiermee kunt u de koppeling naar Rentals United aanvragen en handmatig de accommodaties, prijzen en reserveringen synchroniseren. Rentals United is een zogeheten Channel Manager en hiermee kunt u een volledige advertentie koppeling met bijvoorbeeld Booking.com of AirBnB realiseren.

(afbeelding)

Vakantieplaats

Hier kunt u de koppeling bekijken met Vakantieplaats. Vakantieplaats.nl is een gratis vraag- en aanbod advertentiesite voor artikelen en diensten die gerelateerd zijn aan vakanties. Iedereen kan een gratis basisadvertentie plaatsen, inclusief 20 foto’s en gratis vermelding met link naar je eigen website. Voor de klanten van UwBoeking.com is er een directe boekingsmogelijkheid op vakantieplaats. Ga naar deze pagina voor een uitgebreide handleiding van hoe u met uw accommodatie op Vakantieplaats.nl kunt adverteren.

(afbeelding)

helpdesk/nl/algemeen/dashboard.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/23 14:02 door ramon