Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


helpdesk:nl:basis:accommodatie_aanmaken

Een Vakantieverblijf aanmaken

Na het invullen van uw persoonlijke gegevens kunt u uw vakantieverblijf aanmaken. Hier kunt u alle gegevens van uw vakantieverblijf invullen die van belang zijn om voor u een boeking te maken. Wanneer u het vakantieverblijf compleet heeft aangemaakt dan kunt u zeer eenvoudig deze op uw eigen of andere websites plaatsen. U kunt natuurlijk een onbeperkt aantal vakantieverblijven aan uw account toevoegen. accommodatie toevoegen

Om een accommodatie toe te voegen gaat u naar Accommodaties en klikt dan op de knop Accommodatie toevoegen.


Stap 1: Algemene gegevens accommodatie

Vul bij de eerste stap de gegevens in van de accommodatie. Hier kiest u het type module van uw accommodatie.

accommodatie gegevens toevoegen

Hier kan gekozen worden uit een zestal types:

U kunt hier de verschillen tussen de 6 modules vinden.

Vul hier ook de naam en adres gegevens in. Een afbeelding is niet verplicht en kan ook later worden toegevoegd bij Accommodatie beheren. De afbeelding die hier is ingevuld wordt gebruikt voor de Zoek en Boek module en als hoofdfoto voor de API koppeling.


Stap 2: Financiële gegevens

Hier kunt u alle zaken invullen die betrekking hebben op de betaling en prijsstelling van uw vakantieverblijf. accommodatie toevoegen tabblad financieel
Bij de percentages aanbetaling en restbetaling zet u de verhouding in hoe u de huurgelden wenst te ontvangen, let op, het totaal moet altijd 100% zijn. Wanneer u de restbetaling contant wenst te ontvangen kunt u bij “Rest betaling moet voldaan worden” een 0 invullen.

Aantal kamers/plaatsen/huizen: Hier geeft u het aantal plaatsen/ identieke huizen of identieke kamers aan. Deze optie werkt alleen wat voor de camping-, hotel- of de vakantiepark-module.

Inclusief aantal personen: Hier vult u het aantal personen in waarop uw prijs is gebaseerd of het aantal personen wat maximaal kan verblijven in uw accommodatie. Het is voor de klant dan niet mogelijk om met meer personen te boeken als het aantal welke u heeft ingevuld.

Leeftijdsgrens kinderen: tot welke leeftijd geld voor uw verblijf een eventueel kindertarief of tot welke leeftijd hoeft er geen toeristenbelasting voor een kind te worden betaald.

Minimaal aantal nachten: vul hier het aantal nachten in dat een gast minimaal moet blijven. In de module is het dan niet mogelijk om een kortere periode te boeken als dat u heeft aangegeven.

Waarborg: Vul hier het bedrag in welke u als waarborg van uw gast wenst te ontvangen, deze waarde kunt u met een simpel commando %waarborg% laten terugkomen in een van de e-mails. Klik hier voor meer informatie over het wijzigen van de mails. Deze waarde word ook meegenomen met een synchronisatie naar Rentals United .

Betaalmogelijkheden: geef hier de betaalmogelijkheden welke u wenst te gebruiken. U heeft hier keuze uit overschrijving, ideal/paypal betaling met een link in de factuur, of beide mogelijkheden.

Al deze instellingen kunnen ook later nog gewijzigd worden bij het icoon Accommodatie beheren accommodatie beheren


Stap 3: Opties

Hier kunt u opties en bijkomende kosten toevoegen. Hier heeft een een diverse aantal mogelijkheden om uit te kiezen.

Let op: deze stap is niet verplicht en is ten allen tijden over te slaan. Om geen opties toe te voegen gaat u direct naar de volgende stap. U kunt dit later altijd nog alsnog invullen bij het icoon Opties en Bijkomende kosten achter de accommodatie .
accommodatie opties toevoegen


Stap 4: Insluitcode

Hier vind u gelijk de iFrame code of de url naar de boekingsmodule van de aangemaakte accommodatie. Hiermee kunt u de boekingsmodule laten zien op uw website of linken naar de boekingsmodule.

Let op: deze stap is niet verplicht en is ten alle tijden over te slaan. Bij het icoon Stylen iFrame kunt u ook andere opties vinden voor insluitmodules. Denk hier aan een module speciaal voor arrangementen. accommodatie insluitcode krijgen

helpdesk/nl/basis/accommodatie_aanmaken.txt · Laatst gewijzigd: 2018/12/29 08:54 door edward